決済手段追加のお知らせ【amazon pay、あと払いPaidy、PayPal】

Meddelelse om yderligere betalingsmetoder [amazon pay, pay later Payy, PayPal]

Hej.

I dag vil jeg gerne introducere issoku-betalingsmetoden (betalingsmetode).

Det er 3 uger siden vi åbnede

I begyndelsen af ​​åbningen var issokus betalingsmetode kun [kreditkort] [bankoverførsel].

Jeg havde selvfølgelig ikke tænkt mig at fortsætte sådan her, og med den begrænsede tid og begrænsede medlemmer lykkedes det mig på en eller anden måde at nå åbningen, men efter åbningen vil jeg udvide og forbedre.Det bliver et gentagelsesmaraton .

Den begrænsede tid og begrænsede medlemmer vil dog ikke ændre sig, så jeg vil gerne fortsætte, mens jeg overvejer timingen og prioriteringen, og den første gruppe vil være betalingsmetoden.

Som et billede overvejer jeg at tilføje yderligere tre typer til det nuværende [kreditkort] og [bankoverførsel], og det er...

・Amazon Pay

・ Udskudt betaling betalt

・PayPal

vil være

Jeg tror, ​​at Amazon Pay er meget praktisk for dem, der har en Amazon-konto, så jeg følte, at der ikke var nogen måde at lade være med at introducere det, så jeg startede straks introduktionsproceduren.

Den kan allerede vælges, så brug den.

Efterbetalingsbetaling er i øjeblikket ved at blive implementeret, og jeg tror, ​​det vil blive implementeret omkring midten af ​​marts. Dette er en bekvem betalingsmetode for dem, der ikke har et kreditkort, eller som er tilbageholdende med at betale med kreditkort.

Vent venligst på yderligere information.

Jeg overvejer primært at introducere PayPal til udlandet. Faktisk er den allerede installeret! Jeg ved ikke, om der er efterspørgsel efter det, men jeg har ånden til at prøve tingene af. Hvis du har en PayPal-konto i Japan, kan du selvfølgelig bruge den.

Hvis du kan tilføje ovenstående tre betalingsmetoder til [kreditkort] og [bankoverførsel] i starten, tror jeg, at alle vil kunne handle bekvemt.

i øvrigt,

Bemærk venligst, at åbningen af ​​mindekampagnen er [indtil slutningen af ​​denne måned (28. februar)].

Har du en kuponkode, der bliver uddelt, kan du bruge den så mange gange, du vil i løbet af perioden, så selv dem, der har brugt den én gang, kan bruge den igen.

Brug venligst den nye betalingsmetode i denne fordelagtige periode.